AcasăStiri generaleArgeş: Femeia resuscitată după ce fusese luată de apă a murit la...

Argeş: Femeia resuscitată după ce fusese luată de apă a murit la spital

O femeie din comuna Albeştii de Argeş, care fusese resuscitată după ce căzuse în apele umflate ale unui pârâu, a murit la spital, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezenta semne vitale la sosirea echipelor de salvare. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare şi au transportat-o la spital, însă, la scurt timp, femeia a decedat.

‘Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16,00, femeia de 55 de ani, din Albeştii de Argeş, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, şi ar fi căzut în apă, fiind salvată de către un localnic, la aproximativ 2 km în aval’, precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Pompierii argeşeni au intervenit, sâmbătă, în mai multe localităţi în care s-au produs inundaţii în urma ploilor abundente, inclusiv pentru salvarea femeii care fusese luată de apă în comuna Albeştii de Argeş. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, femeia prezenta semne vitale, a fost resuscitată şi transportată la spital.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks