Acasă652Maramureş: Paturi, saltele şi noptiere din Spitalul Judeţean de Urgenţă, înlocuite

Maramureş: Paturi, saltele şi noptiere din Spitalul Judeţean de Urgenţă, înlocuite

O serie de paturi, noptiere şi salatele aflate în stadiu avansat de uzură au fost schimbate cu altele noi pentru a spori gradul de confort al pacienţilor, a informat, miercuri, managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, Alexandru Oros.

‘Achiziţiile realizate în spital vizează confortul pacienţilor, din dorinţa de a oferi condiţii civilizate de spitalizare. În acest sens, paturile şi noptierele uzate au fost înlocuite cu unele noi. Astfel, circa 70 de paturi, inclusiv saltele, şi 70 de noptiere au fost achiziţionate (…) Modernizarea saloanelor şi asigurarea unor condiţii decente de spitalizare sunt la fel de importante ca şi serviciile medicale oferite de spital’, a spus Alexandru Oros.

De asemenea, SJU Baia Mare, beneficiază de finanţarea Consiliului Judeţean Maramureş pentru modernizarea şi recalibrarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), dar şi a altor capacităţi care să asigure condiţii optime pacienţilor, dar şi corpului medical.

Managerul SJU Baia Mare, Alexandru Oros, a precizat, pentru AGERPRES, că modernizarea UPU a fost evaluată la cinci milioane lei şi era necesară pentru a îmbunătăţi calitatea actului medical şi preluarea pacienţilor să fie mult mai rapidă. AGERPRES /(AS, A-autor: Leontin Cupar, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks