AcasăPoliticaMircea Badea: Singurul referendum care a avut un sens a fost cel...

Mircea Badea: Singurul referendum care a avut un sens a fost cel pentru familie, din 2018, la care nu a mers nimeni; toate celelalte, nişte „cretinităţi” cu consecinţe zero

Mircea Badea a spus de ce, în opinia sa, referendumul lui Nicușor Dan este „o cretinitate”, scrie dcnews.ro.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, în 15 octombrie, o şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru a decide în ceea ce priveşte oportunitatea organizării unui referendum local. Astfel, pe ordinea de zi a şedinţei din 21 octombrie 2024 se vor regăsi cele două proiecte privind consultarea Capitalei, a scris edilul general pe Facebook, la 15 octombrie.

„Dacă aceste hotărâri vor fi aprobate de consilierii generali, referendumul va avea loc pe 24 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidenţiale”, a menţionat Nicuşor Dan.

„De ce referendumul este o cretinitate? Nu este important. Îl susțin… că oricum am susținut multe cretinități în viața asta. N-am nicio îndoială că va trece en fanfare. Sunt fan, Doamne ajută. Îl susțin. Dar de ce spun că va trece en fanfare? Toate referendumurile idioate au trecut, în România, en fanfare.

Referendumul lui Băsescu – acela cu 300 de parlamentari – un dreamling pentru proști. S-a dus multă lume să voteze. Apoi s-a dus lumea la așa zisul referendum pentru justiție. Mai știți câtă isterie a fost atunci? S-a suprapus referendumul cu alegerile europarlamentare. Iohannis a făcut referendumul pentru justiție, cu acele două întrebări dintre care la una nu se înțelegea nimic. S-a dus lumea disperată să salveze justiția din România. Mi se pare că da… este salvată… e beton.

Referendumul despre care am crezut că are o noimă și la care m-am dus a fost cel pentru familia tradițională. Am fost printre cei opt oameni care am votat la acel referendum. Nu s-a dus nimeni. Deci la referendumul care avea un rost, în opinia mea, nu s-a dus nimeni.  Iar asta cu… să decidă Nicușor Dan tot în București… sunt cel mai mare fan”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Articolul Mircea Badea: Singurul referendum care a avut un sens a fost cel pentru familie, din 2018, la care nu a mers nimeni; toate celelalte, nişte „cretinităţi” cu consecinţe zero apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks