AcasăPoliticaCîţu (PNL): „De ce-i urăşti pe români, Ciolacule? De ce ai falimentat...

Cîţu (PNL): „De ce-i urăşti pe români, Ciolacule? De ce ai falimentat ţara?”

„Planul împotriva românilor. Asta este ce negociază Ciolacu cu politrucii de la CE care au închis ochii la jaful din bugetul național în guvernarea socialistă”, susține fostul premier Florin Cîțu.

„Românii trebuie să știe că rezulatul creșterii taxelor pe care le negociezi cu CE este unul singur: STAGFLAȚIE – recesiune și inflație concomitent. Ce om de stat este acela care negociază cu CE sărăcirea Românilor prin creșterea taxelor? De ce îi urăști pe români Ciolacule? Nu este vina lor că tu ai FALIMENTAT România.

Este o crimă să crești taxe după ce ai prăbușit economia, creștere ZERO, și ai aruncat în aer prețurile, cea mai mare inflație din UE. Chiar este o mizerie ce faci”, scrie liberalul într-o postare pe Facebook.

Cîțu îl provacă din nou pe Marcel Ciolacu la o dezbatere publică pentru a compara guvernarea liberală cu cea a PSD.

„Să nu iei 1,1 miliarde de euro GRATIS din PNRR dar să negociezi creșteri de taxe prin așa numitul plan fiscal. Mai ales după ce ai crescut taxele în 2022/2023/2024 (supraimpozitare contracte part time, impozit minim pe profit, taxa pe boală, creșterea cu 30% a impozitului pe dividende, impozitare progresivă pe proprietate, TVA mai mare în HORECA etc.)

Dacă iubeai România și pe români luai banii din PNRR și nu îți asumai nicio creștere de taxe. Așa cum am făcut în PNRR- 30 de miliarde de euro VENITURI la buget FĂRĂ să creștem vreo taxă. Se poate!

Te provoc, din nou, la o dezbatere publică să comparăm guvernarea liberală cu guvernarea socialistă. Promit că în dezbatere o să prezint și SOLUȚIILE care rezolvă FĂRĂ creșteri de taxe situația dezastruoasă în care ai aruncat România”, conchide Cîțu.

Articolul Cîţu (PNL): „De ce-i urăşti pe români, Ciolacule? De ce ai falimentat ţara?” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks