AcasăStiri generaleSibiu: Presupus agresor sexual, prins de un poliţist aflat în timpul liber

Sibiu: Presupus agresor sexual, prins de un poliţist aflat în timpul liber

Un presupus agresor sexual a fost prins de un poliţist în timpul liber, fiind reţinut pentru 24 de ore, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, un poliţist sibian, aflat în timpul liber pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a observat un bărbat care a atins în zona intimă o femeie. El a intervenit rapid, l-a imobilizat pe bărbat şi a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Urbană Sibiu. Bărbatul a fost identificat în persoana unui sibian în vârstă de 62 de ani, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, precizează IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, miercuri, ‘în urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive’.

Cercetările continuă la nivelul Secţiei 1 de Poliţie Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks