Acasă652Diana Păun, despre imaginea de la Spitalul Municipal, cu o priză aparent...

Diana Păun, despre imaginea de la Spitalul Municipal, cu o priză aparent defectă: E o secţie în construcţie

Consilierul prezidenţial Diana Păun s-a referit marţi la imaginea surprinsă în timpul vizitei efectuate de către preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la Spitalul Universitar şi în care se poate vedea o priză desprinsă din perete, explicând că secţia respectivă este în curs de reabilitare.

‘Ieri am avut posibilitatea să vizităm o secţie deja finalizată, o secţie în construcţie şi un corp de clădire în care va funcţiona radioterapia pentru secţia de oncologie a Spitalului municipal. Dacă îmi permiteţi să fiu mai puţin academică şi să îmi exprim o mâhnire personală, după tot evenimentul de ieri, care a fost real un succes, recunoscut la nivel european ca un succes – doamna preşedinte a Comisiei Europene a fost extrem de impresionată de ceea ce a văzut la Spitalul Municipal – singurul comentariu mai puţin adecvat de pe Facebook a fost unul legat de o priză care atârna, într-o fotografie în care apăreau autorităţile’, a spus Păun, în cadrul dezbaterii ‘Valul 4: impact, ameninţări, soluţii’, organizată de DC News Media Group.

Ea a menţionat că în locul în care au fost surprinse fotografiile este un şantier şi că în timpul unei astfel de lucrări prizele sunt cele care se montează ultimele.

‘Cred că nu s-a înţeles că la acel moment doamna preşedinte, domnul prim-ministru şi domnul preşedinte vizitau un şantier în lucru, respectiv un proiect pe care colegii mei de la Spitalul Municipal au reuşit să îl acceseze în plină pandemie şi au reuşit să construiască într-un timp foarte scurt o întreagă secţie de spital, care nu este finalizată, în care, practic, curăţând pereţii până la zero au reuşit să reabiliteze şi să modernizeze o zonă întreagă cu două circuite separate: unul pentru pacienţii Covid, altul pentru non-Covid. E vorba de secţia de radiologie care va fi dotată cu tomografe, cu RMN-uri, cu radiologie clasică. Pozele arătau inclusiv zone în care, practic, ieşeau aţe din pereţi, pentru că era un şantier în construcţie. Mesajul pe care Spitalul Municipal a dorit să îl transmită este că în plină pandemie, ei, luptându-se cu moartea – pentru că asta fac, ca şi colegii de la Babeş, de la Balş, din spitalele mari din ţară – au reuşit să construiască’, a precizat consilierul prezidenţial.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks