AcasăStiri generaleRectorul UMFST Târgu Mureş: Sperăm la vremurile în care vom reveni la...

Rectorul UMFST Târgu Mureş: Sperăm la vremurile în care vom reveni la normalitatea unei vieţi universitare

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş, prof dr Leonard Azamfirei, a anunţat, marţi, că peste 70 de evenimente, constând în simpozioane, workshop-uri şi manifestări culturale sunt organizate în sistem onsite, online sau hibrid, pe parcursul a cinci zile, în cadrul Zilelor Universităţii şi că se priveşte cu speranţă la vremurile în care se va reveni la normalitatea unei vieţi universitare, nestingherită de pandemie.

‘În ciuda condiţiilor actuale de desfăşurare, în sistem onsite, online sau hibrid se vor desfăşura, în cele 5 zile, peste 70 de evenimente deosebite, diferite, în funcţie de specificul fiecărei facultăţi dar şi comune pentru întreaga universitate. Simpozioane, workshop-uri, manifestări culturale susţinute de studenţi, momente festive şi multe alte activităţi vor fi susţinute atât de membrii comunităţii academice târgumureşene dar şi de personalităţi de prestigiu din ţară şi de peste hotare. Privim cu speranţă spre vremurile în care vom reveni la normalitatea unei vieţi universitare nestingherită de pandemie, dar facem tot ce este posibil să ne apropiem de această normalitate chiar şi acum. O universitate înseamnă viaţă, schimburi de idei, interacţiune şi internaţionalizare. Înseamnă studenţi, cadre didactice şi o societate căreia mediul universitar are rostul de a-i da o dimensiune creativă. E pluribus unum!’, a arătat, pe Facebook, rectorul UMFST Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş organizează, în această săptămână, Zilele Universităţii, un eveniment cu tradiţie la care este invitată să participe întreaga comunitate academică.

Agenda evenimentelor organizate sub egida Zilelor UMFST 2021 include o serie amplă de manifestări ştiinţifice, educaţionale, sociale, culturale şi artistice. AGERPRES / (AS – autor: Dorina Matiş, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks