AcasăStiri generaleBacău: Contract de 41 milioane lei pentru modernizarea coridorului de mobilitate urbană...

Bacău: Contract de 41 milioane lei pentru modernizarea coridorului de mobilitate urbană din centrul municipiului Moineşti

Primăria municipiului Moineşti va implementa un proiect în valoare de 41 milioane lei pentru modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată a zonei centrale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Valentin Ivancea, a declarat că miercuri a fost semnat contractul dintre municipalitate şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Est, fondurile fiind asigurate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

‘Consiliul Judeţean susţine autorităţile locale care atrag şi implementează fonduri europene, aceasta fiind cheia pentru o administraţie eficientă. Accesarea axei prioritare care promovează tranziţia verde de către UAT Moineşti, este un exemplu demn de urmat şi de către municipiul Bacău, rămas restant la acest capitol’, a declarat preşedintele CJ Bacău.

Prin implementarea acestui proiect se vizează reducerea emisiilor de carbon în zona municipiului, prin dezvoltarea planurilor de mobilitate urbană durabilă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks