AcasăStiri generaleTulcea: Tânără bătută la locul de muncă de fostul iubit

Tulcea: Tânără bătută la locul de muncă de fostul iubit

O tânără, în vârstă de 19 ani, din municipiul Tulcea, a fost bătută, miercuri seara, la locul ei de muncă de fostul concubin, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se arată într-un comunicat de presă remis joi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ).

Infracţiunea a fost înregistrată într-un bar şi a fost semnalată de agenţii de pază jandarmilor care au solicitat sprijinul Ambulanţei pentru ca femeia să fie transportată la spital şi să beneficieze de investigaţii medicale de specialitate.

‘La faţa locului, au fost identificaţi şi cei doi agenţi de pază care au solicitat prezenţa jandarmilor. Aceştia au declarat că au intervenit pentru aplanarea conflictului, în urma acţionării de către o persoană a butonului de panică din local. Când au ajuns la faţa locului, în local nu se afla nimeni, însă se auzeau strigăte de ajutor din magazia localului, unde au găsit un bărbat care lovea o femeie. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost imobilizat, iar femeia a declarat că cel în cauză este fostul ei iubit de care s-a despărţit în urmă cu două săptămâni’, se arată în comunicatul IJJ.

Potrivit acestuia, bărbatul a venit în localul unde lucrează fosta lui iubită, a consumat alcool şi a început să o ameninţe cu acte de violenţă, după care a împins-o în magazia localului şi a început să o lovească cu mai multe sticle de alcool în cap.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks