test
AcasăStiri generaleArad: Trei egipteni, prinşi la PTF Curtici cu permise de rezidenţă temporară...

Arad: Trei egipteni, prinşi la PTF Curtici cu permise de rezidenţă temporară ale altor persoane

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat trei cetăţeni din Egipt care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat folosind permisele de rezidenţă temporară ale altor persoane.

”În data de 03.05.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasageri în trenul cu destinaţia Budapesta, trei persoane care au prezentat la controlul de frontieră permise de rezidenţă temporară, având însemnele autorităţilor din Ucraina”, informează miercuri Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoanele controlate şi fotografiile din documentele prezentate există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care acestea au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări.

”Astfel, colegii noştri au stabilit că persoanele respective sunt cetăţeni din Egipt, cu vârste cuprinse între 34 şi 36 de ani”, precizează sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă continuată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun. AGERPRES / (AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks