Fotbal: Valverde (Real Madrid), inclus în lotul pentru returul cu Chelsea, după ce s-a vindecat de Covid-19

0
12

Fede Valverde, mijlocaşul uruguayan al echipei de fotbal Real Madrid, a ieşit negativ la ultimul est pentru Covid-19 la care a fost supus marţi dimineaţă, putând efectua astfel deplasarea la Londra, în vederea meciului retur cu Chelsea din semifinalele Ligii Campionilor, informează EFE.

Real Madrid aştepta rezultatul lui Valverde, pentru a-l putea include în delegaţia care va face deplasarea în capitala britanică. În final, veştile au fost bune pentru fotbalistul sud-american, după ce testul PCR la care a fost supus luni a avut un rezultat neconcludent şi a fost nevoie de un test suplimentar, de ultim moment, pentru a putea călători la Londra.

Valverde a pierdut ultimele cinci partide ale lui Real Madrid din cauza infectării cu coronavirus, patru în campionatul Spaniei şi meciul tur cu Chelsea din semifinalele Champions League.

Ultimul joc disputat de uruguayan a fost cel cu FC Liverpool de pe stadionul Anfield, care a avut loc pe 14 aprilie.

Pentru returul cu Chelsea, antrenorul Zinedine Zidane va recupera un jucător important în zona mediană, însă rămâne de văzut dacă forma fizică îi va permite lui Fede Valverde să evolueze miercuri seară pe Stamford Bridge.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea)

Sursa: AGERPRESS