Acasă652Hunedoara: Peste 80% dintre angajaţii Consiliului Judeţean sunt vaccinaţi împotriva COVID-19

Hunedoara: Peste 80% dintre angajaţii Consiliului Judeţean sunt vaccinaţi împotriva COVID-19

Angajaţii Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 în proporţie de 81% , conducerea instituţiei apreciind, vineri, că rata de imunizare este una ‘încurajatoare’ şi arată că majoritatea personalului a înţeles importanţa vaccinului în combaterea pandemiei.

Astfel, din totalul celor 153 de angajaţi ai CJ Hunedoara, 124 s-au imunizat împotriva virusului SARS-CoV-2, au precizat reprezentanţii instituţiei.

‘Acest procent este încurajator pentru noi şi mă bucur că marea majoritate a angajaţilor Consiliului Judeţean Hunedoara au înţeles că vaccinarea este singura metodă prin care putem combate în acest moment răspândirea acestui virus. Am încredere că şi ceilalţi angajaţi vor înţelege riscurile la care se expun şi se vor vaccina’, a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

El a îndemnat populaţia judeţului Hunedoara să respecte indicaţiile medicilor şi să ţină cont de informaţiile venite din partea specialiştilor, apreciind că la momentul actual este nevoie de ‘responsabilitate şi încredere’.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a fost calculată vineri la o valoare 7,9 la mia de locuitori, cu o tendinţă uşoară de scădere în ultimele două zile.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks