AcasăPoliticaPSD și PNL s-au înțeles pe legea pensiilor, noul proiect de lege...

PSD și PNL s-au înțeles pe legea pensiilor, noul proiect de lege care prevede majorarea pensiilor și care a provocat un scandal în cadrul coaliției

Liderii PSD și PNL au anunțat luni, după o ședință a coaliției de guvernare, „clarificarea” tuturor „aspectelor” legate de legea pensiilor, inclusiv cele legate de găsirea surselor de finanțare. Astfel, noul proiect de lege care prevede majorarea pensiilor și care a provocat un scandal în cadrul coaliției, va fi trimis în Parlament pentru a fi adoptat, potrivit digi24.ro.

„Toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanțare, au fost clarificate în ședința Coaliției din această după-amiază. Prin urmare, Legea intră în line dreaptă în Parlament, fiind susținută de întreaga Coaliție”, a declarat premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-o postare publicată pe Facebook.

„Totodată, am decis ca, împreună cu domnul președinte Ciucă, să depunem cât mai repede un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale și creșterea încasărilor la buget. Îi asigur pe pensionari că ne vom ține de cuvânt! Pensiile vor fi indexate, iar inechitățile eliminate prin recalculare”, a adăugat Ciolacu.

Articolul PSD și PNL s-au înțeles pe legea pensiilor, noul proiect de lege care prevede majorarea pensiilor și care a provocat un scandal în cadrul coaliției apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks