Bihor: Universitatea din Oradea organizează evenimentul ‘Cântecele Unirii’, dedicat Zilei Naţionale

0
249

Universitatea din Oradea organizează, vineri, 26 noiembrie, un eveniment cultural numit ‘Cântecele Unirii’, menit să marcheze Ziua Naţională a României, a informat miercuri Biroul de presă al instituţiei.

Reprezentaţia intitulată ‘Cântecele Unirii’ va avea loc vineri, 26 noiembrie, începând cu ora 13, în holul Bibliotecii Universităţii din Oradea.

Momentul artistic cuprinde un recital de poezie, cântece patriotice şi o scurtă conferinţă pe tema Marii Uniri, susţinută de prof. univ. dr. Mihai Drecin.

‘Vă invităm, cu drag, să fiţi alături de studenţii şi cadrele didactice ale celor două facultăţi, pentru a îmbrăca haine de sărbătoare şi a ne bucura împreună de momentele oferite cu prilejul acestei zile importante din istoria ţării noastre’, a spus lect. univ. dr. Ariadna Mircescu, coordonatoarea departamentului de Muzică al Facultăţii de Arte a Universităţii din Oradea.

Organizatori sunt Departamentul de Muzică din cadrul Facultăţii de Arte, în parteneriat cu Departamentul de Istorie al Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării şi Biblioteca Universităţii din Oradea.

Sursa: AGERPRESS