Free Porn
xbporn
Acasă652Galaţi: Investiţie de peste 7 milioane lei la Spitalul de Pneumoftiziologie

Galaţi: Investiţie de peste 7 milioane lei la Spitalul de Pneumoftiziologie

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, Costel Fotea, a semnat un nou contract de investiţii din fonduri europene pentru Spitalul de Pneumoftiziologie, în valoare de peste 7 milioane lei, informează, joi, Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, este vorba de modernizarea instalaţiei electrice şi realizarea unui sistem de ventilare şi tratare a aerului, folosind şi instalaţii cu presiune negativă, în două clădiri ale spitalului, acolo unde au fost şi sunt tratate cazurile de coronavirus.

‘Este o investiţie extrem de importantă pentru Spitalul TBC, care va aduce mai multă siguranţă pentru pacienţi şi pentru personalul medical. Vom reface în totalitate instalaţia electrică din cele mai importante corpuri de clădire, folosind la interior aşa numitele cabluri ‘halogen free’, care sunt ignifugate şi rezistente la impact. De asemenea, vom monta şi instalaţii de ultimă generaţie de ventilare şi tratare a aerului, folosind în anumite saloane şi spaţii medicale inclusiv sisteme cu presiune negativă, care filtrează în mod continuu aerul. Fluxul şi presiunea aerului au un rol foarte important în eliminarea germenilor, sistemul cu presiune negativă fiind eficient şi împotriva contaminărilor în cazul pacienţilor contagioşi, mai ales atunci când vorbim de coronavirus sau tuberculoză’, a declarat preşedintele CJ Galaţi.

Finanţarea acestui proiect, în valoare de 7.978.880 de lei, este realizată în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks